Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Αποτελέσματα εκλογών για το νέο Δ.Σ. του Α΄ Συλλόγου Αθηνών

Με το βλέμμα στους αγώνες που έρχονται…

Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που στήριξαν στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού συνδικαλισμού και ανέδειξαν για μια ακόμα φορά την Εκπαιδευτική Παρέμβαση πρώτη δύναμη στον Σύλλογό μας, με μεγάλη αύξηση σε ψήφους και ποσοστό.

Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, προτείναμε συγκεκριμένο πλαίσιο και μορφές αγώνα, που υπερψηφίστηκαν από τους συναδέλφους.


Η οργάνωση αποτελεσματικών και μαχητικών αγώνων

  • για μαζικούς διορισμούς – διορισμό όλων των αναπληρωτών, αποκλειστικά με το πτυχίο και την προϋπηρεσία, 
  • για απεργία – αποχή από την αξιολόγηση-αυτοαξιολόγηση, 
  • για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση 

αποτελούν μέρος των αποφάσεων της Γ.Σ.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από τις εκλογικές τους επιλογές, να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους αυτούς τους αγώνες.


Εκτιμούμε πως αυτή η στήριξη των συναδέλφων στην Εκπαιδευτική Παρέμβαση είναι μια μικρή παρακαταθήκη για το μέλλον, για ένα εκπαιδευτικό κίνημα μαχητικό, ανεξάρτητο, αμεσοδημοκρατικό, ένα κίνημα που θα δίνει αγώνες σύγκρουσης και ανατροπής και όχι εθιμοτυπικές συμβολικές κινητοποιήσεις για την τιμή των όπλων· για ένα κίνημα που θα ορθώνει αποφασιστικά τείχος απέναντι στον φασισμό, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό.

Και σε αυτόν τον αγώνα δεν είμαστε μόνοι: δεκάδες σχήματα και εκατοντάδες συνάδελφοι σε όλη την Ελλάδα παλεύουμε για έναν άλλον προσανατολισμό που θα οδηγήσει το κίνημα σε μαζικούς και αποτελεσματικούς αγώνες ενάντια σε κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ, αλλά και θα βάλει μπροστά το αίτημα για μαζικούς διορισμούς, δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση, για παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία, για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, για ένα Άλλο Σχολείο, ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν, 14χρονο, το σχολείο των όλων, των ίσων και των διαφορετικών.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους της εφορευτικής επιτροπής για τη συνεισφορά τους στις εκλογικές διαδικασίες.

"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου